Poging plofkraak

vrijdag 13 maart 2015

Kampen - De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke poging tot plofkraak van een geldautomaat aan de Oudestraat afgelopen nacht.

Vrijdagmorgen 13 maart rond 04:30 uur kwam vanaf de ING bank aandie straat een inbraakalarm bij haar binnen. Een politie-eenheid ging snel terplekke en trof in de omgeving twee donkergeklede mannen aan met een bivakmutsdie er net vandoor gingen op een zwarte bromfiets zonder kentekenplaat. Zewerden achtervolgd o.a. over de Geerstraat en de Vloeddijk. Bij de brugterhoogte van de Geerdijk en de Vloeddijk ontdeden zij zich van twee tassen engingen er opnieuw vandoor. In de tassen werden attributen aangetroffen waarmeezogeheten ?plofkraken? van geldautomaten gepleegd kunnen worden. Deze tassenwerden na een technisch onderzoek veiliggesteld en inbeslaggenomen.Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets gezienof gehoord hebben van dit voorval of van dit tweetal, al dan niet in combinatiemet de gebruikte bromfiets. Zij kunnen contact opnemen met de politie via0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.(2015124648)

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kampen | 112 alarmeringen Kampen | Goedkoop Tanken in Kampen | Supermarkten in Kampen | Weerbericht Kampen