Kampen | straatinfo

diefstal politie meldingen

Winkelpersoneel en klanten houden drie winkeldieven aan

diefstal

Kampen - Op donderdagavond 29 december hield de politie drie mannen aan voor winkeldiefstal. De Drie mannen waren de winkel aan de Oudestraat binnen gelopen.

Een van hen stelde een vraag aan een winkelmedewerker en deze liep met een van de mannen mee naar de balie. Op dat moment ging een van de andere mannen er vandoor en ging het alarm af. Deze man werd door een andere winkelmedewerker terug geroepen. Beide andere mannen waren in de winkel achter gebleven. Een van hen haalde een paar schoenen tevoorschijn van onder zijn trui. Vervolgens wilde hij er vandoor gaan maar werd hij door de winkelmedewerker tegen gehouden en probeerde deze met kracht aan de kant te werken. Een klant deed de deur dicht en een andere klant kwam bij de winkelmedewerkers staan om ze te beschermen waarna de politie werd gebeld en de drie mannen konden worden overgedragen. Het betrof mannen in de leeftijd van 24 (1) en 26 jaar (2) uit Dronten.

(2016633253) hk

Soortgelijke berichten

Winkeldieven op heterdaad aangehouden
Bolsward

Winkeldieven aangehouden
Ijmuiden

Winkeldieven aangehouden
Wormerveer

Winkeldieven aangehouden
Amersfoort

Winkeldieven aangehouden
Harderwijk

Agressieve winkeldieven
Wateringen

Agressieve winkeldieven aangehouden
Leeuwarden

Politie achtervolgt winkeldieven
Apeldoorn

Jeugdige winkeldieven aangehouden
Joure

Winkeldieven opgepakt na zoekactie
Wieringerwerf

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio