Slachtoffer woninginbraak overleden

zondag 2 februari 2014

Zwolle - De 73-jarige vrouw uit Zwolle die vrijdagavond 31 januari zwaar gewond raakte na een inbraak in haar woning aan de Mirteweg, is in de loop van zaterdagavond aan haar verwondingen overleden. Het slachtoffer lag sinds haar val met hersenletsel en in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.

Die avond rond 18:45 uur kwam het slachtoffer aan bij haarwoning in de wijk Westenholte. Op het moment dat zij de voordeur opende, kwameen man haar woning uit. Met kracht duwde hij de vrouw weg. Zij kwam daardoorten val met genoemd letsel tot gevolg. Kort na de melding van dit incident isvia Burgernet een melding verspreid met daarin een summier signalement van deinbreker. Het gaat vermoedelijk om een naar schatting 20-jarige man met kort,blond stekelig haar. Hij rende er vandoor in de richting van de Malvaweg. Opdeze melding kwam een aantal reacties bij de politie binnen. Deze wordennagetrokken.

Getuigenoproep

Er is een uitgebreid onderzoek gestart waarbij tientallenpolitiemensen worden ingezet. Mensen die iets gezien of gehoord hebben datmogelijk verband houdt met deze gewelddadige inbraak ? en die nog niet met depolitie gesproken hebben - wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Meld Misdaad Anoniem (M) via0800-7000.

(2014009358)

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kampen | 112 alarmeringen Kampen | Goedkoop Tanken in Kampen | Supermarkten in Kampen | Weerbericht Kampen