Twee verdachten op heterdaad aangehouden poging inbraak drogisterij

zaterdag 26 september 2015

Zwolle - Op zaterdagnacht rond 3.00 uur werden door de politie twee verdachten aangehouden die kort daarvoor inbraken bij een drogisterij op de Wade in de wijk Stadshagen.

Rond 2.10 uur werd de politie gebeld door een getuige. Deze vertelde dat er bij een drogisterij in het winkelcentrum aan de Wade werd geprobeerd in te breken door twee personen van rond de 16 jaar oud in donkere kleding. Ze zouden een ruit proberen in te slaan. Ook had één van de twee fiets en een lichtkleurige tas bij zich. Politieagenten die ter plaatse gingen zagen bij het winkelcentrum niet de bedoelde jongemannen.

Lokaal bekende agenten zochten in de omgeving. Dat leidde tot een onderzoek in de wijk Westenholten. Daar werd bij een woning een lichtgekleurde tas gevonden. Door de inzet van speurhonden konden rond 3.00 uur twee 18-jarige Zwollenaren in de omgeving als verdachte worden aangehouden. Ze hadden zich verschanst in een park. De politie heeft deze zaak in onderzoek. Ook wordt er onderzocht of er een verband is met de poging inbraak bij de cafetaria aan de Burgemeester van Roijensingel eerder deze nacht.

 

2015469987

 

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kampen | 112 alarmeringen Kampen | Goedkoop Tanken in Kampen | Supermarkten in Kampen | Weerbericht Kampen