Vrouw (73) ernstig gewond na woninginbraak

zaterdag 1 februari 2014

Zwolle - Na een inbraak in haar woning aan de Mirteweg raakte vrijdagavond 31 januari een 73-jarige bewoonster ernstig gewond. Zij is met hersenletsel en in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis.

Rond 18:45 uur kwam het slachtoffer thuis bij haar woning in dewijk Westenholte. Op het moment dat zij de voordeur opende, kwam een man haarwoning uit. Met kracht duwde hij de vrouw weg. Zij kwam daardoor ten val metgenoemd letsel tot gevolg. Kort na de melding van dit incident is via Burgerneteen melding verspreid met daarin een summier signalement van de inbreker. Hetgaat vermoedelijk om een naar schatting 20-jarige jongen met kort, blondstekelig haar. Hij rende er vandoor in de richting van de Malvaweg. Op dezemelding zijn een aantal reacties bij de politie binnengekomen, die wordennagetrokken.

Getuigenoproep

Er is een uitgebreid onderzoek gestart, waarbij tientallenpolitiemensen worden ingezet. Mensen die iets gezien of gehoord hebben datmogelijk verband houdt met deze gewelddadige inbraak ? en nog niet met depolitie gesproken hebben - wordt gevraagd contact met haar op te nemen via0900?8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem,0800-7000.

(2014009358)

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kampen | 112 alarmeringen Kampen | Goedkoop Tanken in Kampen | Supermarkten in Kampen | Weerbericht Kampen