Getuigenoproep beroving station Kampen-Zuid

maandag 30 november 2015

Kampen - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving bij het station Kampen-Zuid. De beroving vond plaats in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 november rond 00.00 uur. Twee mannen gingen er daarna op een bromfiets of scooter vandoor.

Een 23-jarige man uit Dronten werd door twee (nog) onbekende mannen ingehaald op een scooter of bromfiets. Eén van hen pakte zijn tas waardoor hij kwam te vallen. De mannen zijn er vandoor gegaan met zijn tas en laptop. De man is behandeld in het ziekenhuis. Hij heeft geen verwondingen opgelopen, maar wel diverse kneuzingen. Agenten hebben in de buurt gezocht, maar helaas niks aangetroffen. 

 

De politie is op zoek naar getuigen. Vermoedelijk zijn de daders op een bromfiets of scooter weggereden in de richting van De Maten. Ze droegen donkere jassen. Mogelijk heeft iemand hen zien rijden met de tas van het slachtoffer. De tas is groen met een camouflageprint, een netje aan de achterkant en er hangt een rond rood (fiets)lampje in de vorm van een hartje aan. Hebt u twee mannen zien rijden met een dergelijke rugtas? Of hebt u de rugtas gevonden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Op de laptop staan persoonlijke foto’s die het slachtoffer graag terug wil hebben.

(2015580818) NV

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kampen | 112 alarmeringen Kampen | Goedkoop Tanken in Kampen | Supermarkten in Kampen | Weerbericht Kampen