Getuigen gezocht van schietincident

maandag 6 februari 2017

Kampen - Op zondagavond 5 februari heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Betonstraat. Hierbij raakte niemand gewond. Na het incident ging de dader er, samen met 3 andere personen, vandoor in een donkerkleurige Volkswagen (vermoedelijk type Golf). De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Een 30-jarige man uit Kampen liep omstreeks  19.30 uur richting een pand aan de Betonstraat. Vlak voor het pand zag hij drie mannen staan. Toen hij de drie passeerde werd hij plotseling door één van hen bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen. Voordat duidelijk was wat de mannen wilden werden er een aantal schoten gelost en gingen de mannen er vandoor. Ze stapten in een auto die geparkeerd stond op de Betonstraat en waarin al een persoon zat. Het is onduidelijk welke kant de auto op reed.Getuigen

Bij het incident raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar getuigen die in de omgeving van de Betonstraat zondag rond 19.30 uur de donkere Volkswagen hebben gezien of iets anders dat met de zaak te maken kan hebben. De man die al in de auto zat was een man met een donkere huidskleur en hij droeg een (rasta) pet/muts. Van de andere mannen is alleen bekend dat  ze donkere jassen droegen. Eén van hen droeg daarbij een lichte capuchon en een sjaal. Heeft u iets gezien, bel dan met de recherche in Zwolle op telefoonnummer 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden op 0800-7000.

(20170571557)

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kampen | 112 alarmeringen Kampen | Goedkoop Tanken in Kampen | Supermarkten in Kampen | Weerbericht Kampen